MINICAMPING

Tuincamping Megen

Gastenboek

Laat u een berichtje voor ons achter?

 

Gastenboek Tuincamping Megen

27 berichten op 3 pagina's
Ton en Mariska Zwinkels
16-08-21 14:44:52
We hebben een aantal dagen op deze kleine, gezellige camping mogen staan. We zijn gastvrij ontvangen en hebben hier een hele gezellige tijd gehad. De gastheer kwam dagelijks even langs voor een praatje.
Het sanitair is netjes en schoon.
Deze locatie is perfect voor wandelen , fietsen en waterrecreatie.
We hebben genoten van de ooievaars op de Gevangenistoren.
Het is zeker aan te bevelen om op deze camping een aantal dagen te verblijven.
Franny en John Voermans
14-08-21 13:24:54
Wat een heerlijke tijd hebben wij gehad op jullie prachtige tuincamping! De omgeving is prachtig. Fijne fietstochten gemaakt.
Nogmaals dank voor de gastvrijheid en gezelligheid!
Emmy en Toon Burgmans
09-08-21 16:25:13
Wij hebben hier 3 nachten gestaan op deze geweldig leuke camping. Het is als thuiskomen.Je kunt hier heel mooi fietsen en wandelen. Megen zelf is een erg mooi stadje.
.
19-07-21 01:08:48
Joke
12-07-21 16:55:49
Geweldig weekend gehad in jullie tuin, echt een minivakantie. Bedankt voor de goede zorgen en de hulp bij het opzetten van de tent.

De Tuincamping is prachtig groen, met bomen, struiken en echt goed gras. Er zijn verschillende veldjes, sommige met fruitbomen en zicht op de ooievaars die hun nest hebben op de gevangenpoort naast de camping. Mooi om die aan het werk te zien, heen en weer vliegend met takjes.

We hebben 1x geluncht en 1x s'avonds gegeten bij de Poort van Megen, dat is een absolute aanrader! Ook een aanrader: de bijzonder mooie fietsomgeving.

Graag tot een andere keer!
Myrthe Katya
11-07-21 21:16:38
Perfecte camping voor wandelaars en fietsers! Vier dagen genoten op deze sfeervolle camping in een historisch stadje. Dank voor de gastvrijheid en wie weet tot ziens!

Groetjes, Katya en Myrthe
Carin en Bart Van Eijndhoven
28-06-21 15:29:22
Wat een mooie plek om te kamperen. Kleinschalig, super vriendelijke en vooral enthousiaste eigenaar en familie. En een hartelijk welkom met een drankje, zo attent. Heel mooie omgeving met fiets-en wandelroutes voor de deur.

Groeten uit Venray
Otto en Teanne Roubos
27-06-21 17:16:15
We zijn super vriendelijk ontvangen, helemaal top!
Het zijn ruime nette plaatsen.
We kregen zoveel leuke tips dat we inmiddels al een 2x gekampeerd hebben op de Tuincamping, maar toen met zus en zwager erbij!
Restaurant De Poort van de overzijde was toen ook open en daar hebben we heerlijk gegeten!
Theo en Marga Dierkes
14-06-21 19:43:03
Wat een prachtige kleine camping. Hulpvaardige en meedenkende eigenaar. Niets is teveel. Grote gastvrijheid en een welkom die we nog maar een keer eerder mee maakten op een camping. Wat ik hier mee bedoel moet je zelf maar ontdekken :) ook bij een 2e keer reken ik hierop Hans, want terug komen doen we zeker.
Jan en Nelly van den Heuvel
01-06-21 20:33:57
Wij zijn van 25 mei t/m 1 juni op deze camping geweest. Het is een kleine gezellige camping. Mooi opgezet door de eigenaar. Een erg vriendelijke persoonlijke ontvangst en we kregen veel tips over de omgeving. Van hieruit kun je mooie fietstochten en wandelingen maken langs de Maas en door het Land van Maas en Waal. Mooi was ook het zicht op het ooievaarsnest op de naast de camping gelegen gevangenis toren. Ook een zicht op de ondergaande zon is zeker een aanrader.
Tonen: 5  10   20