Minicamping:                  Tuincamping Megen  

Heerlijk kamperen in de tuin!

Gastenboek

Laat u een berichtje voor ons achter?

 

Gastenboek Tuincamping Megen

22 berichten op 5 pagina's
Myrthe Katya
11-07-21 21:16:38
Perfecte camping voor wandelaars en fietsers! Vier dagen genoten op deze sfeervolle camping in een historisch stadje. Dank voor de gastvrijheid en wie weet tot ziens!

Groetjes, Katya en Myrthe
Carin en Bart Van Eijndhoven
28-06-21 15:29:22
Wat een mooie plek om te kamperen. Kleinschalig, super vriendelijke en vooral enthousiaste eigenaar en familie. En een hartelijk welkom met een drankje, zo attent. Heel mooie omgeving met fiets-en wandelroutes voor de deur.

Groeten uit Venray
Otto en Teanne Roubos
27-06-21 17:16:15
We zijn super vriendelijk ontvangen, helemaal top!
Het zijn ruime nette plaatsen.
We kregen zoveel leuke tips dat we inmiddels al een 2x gekampeerd hebben op de Tuincamping, maar toen met zus en zwager erbij!
Restaurant De Poort van de overzijde was toen ook open en daar hebben we heerlijk gegeten!
Theo en Marga Dierkes
14-06-21 19:43:03
Wat een prachtige kleine camping. Hulpvaardige en meedenkende eigenaar. Niets is teveel. Grote gastvrijheid en een welkom die we nog maar een keer eerder mee maakten op een camping. Wat ik hier mee bedoel moet je zelf maar ontdekken :) ook bij een 2e keer reken ik hierop Hans, want terug komen doen we zeker.
Jan en Nelly van den Heuvel
01-06-21 20:33:57
Wij zijn van 25 mei t/m 1 juni op deze camping geweest. Het is een kleine gezellige camping. Mooi opgezet door de eigenaar. Een erg vriendelijke persoonlijke ontvangst en we kregen veel tips over de omgeving. Van hieruit kun je mooie fietstochten en wandelingen maken langs de Maas en door het Land van Maas en Waal. Mooi was ook het zicht op het ooievaarsnest op de naast de camping gelegen gevangenis toren. Ook een zicht op de ondergaande zon is zeker een aanrader.
Tonen: 5  10   20